04.07.2019

5 щури идеи за ергенско парти в Приморско

Традиционно, когато говорим или плануваме ергенско парти на морето, 99% от силният пол прибягват до танцувите умения на стриптийзьорки. Ако искате нещо по-различно и имате смелост и въображение, със сигурност нямате нужда от монотонни и плоски изпълнения. Задачата с плана за събитиеето е трудна, но не и невъзможна. Ако сте решили да опитате нещо различно от поредната пиянска вечер в нощен клуб, то ние ще ви дадем няколко изпитани идеи, изпълнени с адреналин и носещи спомени за дълго.

Парти на кораб

Да, правилно разчитате “парти на кораб в Приморско”. Какво по-хубаво от това ергенското парти да е на кораб, с приятна музика, подбрани питиета и стабилна компания. Такъв кораб можете да наемете на пристанището в Приморско и да си направите ергенското парти като звезда от Холивуд. Със сигурност няма да ви струва, колкото в Гърция или Монако, защото цените тук не са високи за подобно приключение.

Скокове с бънджи от балон

Това предизвикателство със сигурност ще бъде помнено дълго, тъй като доказано носи адреналин на макс. Балонът се издига на около 100-150 м. и от него политате надолу с добре обезопасено оборудване. Опцията за заснемане на видео в HD качество ще напомня за това предизвикателство и ще остави трайни приятни спомени. 

Гмуркане с водолазна екипировка

Приморско разполага с подводен параклис на св. Николай в местността “Крокодила”. Това е едно от многото красиви места за гмуркане в морското градче. За целта е нужно само желание и любов към морето. Инструкторите разполагат с нужното оборудване и провеждат инструктаж, с който всеки начинаещ може да се докосне до морската фауна. 

Скок с парашут

Приморско разполага със собствено летище, от което се извършват полети с малки самолети. Да се издигнеш над Приморско със самолет и да прегърнеш красивата гледка, скачайки с парашут е много емоционален момент. За цялата организация отговарят екип от специалисти, с които ще се почувствате истински спокойни и уверени.

Сафари с джип

Ако сте фенове на дивото и обичате офроуда, това е вашето приключение. Джипове с висока проходимост дават шанс за един уникален преход по дивите места на Странджа.

ВАЖНО:

“Каквото се случва в Приморско, си остава в Приморско”

 

Остави коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.