25.06.2019

5 бомбастични идеи за незабравим рожден ден в Приморско

Ако съвсем скоро предстои рожден ден на вашето дете, то най-вероятно още го обмисляте и сте в голяма дилема. Късметлии сте, ако сте избрали да летувате в Приморско, а след като празникът наближава, ще се постараем той да остане незабравим с няколко идеи и съвети!

Не се придържайте към стандартаната организация за рожден ден на морето, тук имате повече възможности за един празник с много емоции и настроение. Бъдете нестандартни при организацията, а това колко ще похарчите е лично ваше решение.  След като почивката ви на море и рожденият ден на детето ви съвпадат, следователно то е родено през топлите месеци, а шансът времето да е лошо е значително по-малък.  Ето и нашите предложения за един наистина незабравим ден:

Парти на плажа

Приморско се слави с най-добрите плажни ивици по Южното Черноморие, а атракциите на плажа се увеличават с всяка изминала година. Ако желаете можете да изкарате един изпълнен с адреналин ден в сърф училище, каквото например има на северен плаж в Приморско. Там ще ви посрещнат уникални млади хора, известни с доброто си отношение и справедливите каузи за по-чисто море. При тях ще имате удоволствието да видите усмивката на детето си, породена от възможността да се докосне до сърфа, а може и да поставите началото на едно морско хоби и повод за по-често посещаване на Приморско.

Разходка с лодка

Имате избор между морско синьо и живописната река Ропотамо. Избирайки разходка по море бъдете сигурни, че ще станете свидетели на уникални гледки и срещи с делфини и птици, емблематични за морския регион. Яхтите и лодките за разходка са позиционирани на пристанище Приморско, а там ще имате избор за морско приключение. Маслен нос, Перла, Тюленовата пещера са само част от красивите кътчета на Приморско.

Ако искате да се докоснете до дивата красота на Резерват Ропотамо, може да се разходите с корабче, на което любезните домакини ще разкажат за разнообразното животинско царство. Ще видите птици и костенурки от защитени видове, а снимките, които ще си направите, ще оставят един приятен спомен от красотите на Приморско.

Поход до тракийско светилище

Бегликташ е тракийско светилище с необикновено излъчване. Обектът е печелил не малко награди, а напоследък се организират културни мероприятия там, като спектакъл “Звук и светлина” и опера. Тракийското светилище се намира в Резерват Ропотамо, а до там се стига и с кола.

Полет над Приморско

Приморско е един малък рай погледнато от високо, а възможностите за полет над морското градче не са мираж. Можете да избирате между полет с паратрайк и летене с балон или летете с парашут теглен от скутер. Тези атракции са от скоро и определено интересът към тях е огромен. За подобен ден изпълнен с адреналин бъдете сигурни, че ще получите професионално внимание от доказан екип, колкото и екстремно да изглежда.

Парти в парка

Приморско притежава уникална морска градина с още по уникален детски кът. Това е може би най-изгодното решение, а пързалките и катерушките са напълно нови. Над красивите алеи бдят големи дървета с гарантирана сянка. Вземете топки, федербал, балони, лакомства и напитки за едно страхотно парти.

 

Надяваме се да сме били полезни и бихме се радвали да споделите статията.

Остави коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.