Зарежда Събития

„Ernie Hemingway“ Restaurant & Sea Bar се намира в централната част на Алея Първа във Варна, на площ от 1350 кв.м.

Модерният обект, съчетал в себе си удобство и история, е разположен на два етажа с капацитет от 600 места, разпределени в ресторант, бар, лаундж и плаж.

ernie3

Ресторант “Ernie Hemingway” предлага на своите клиенти изключително съчетание между интериор, разнообразно меню и невероятна морска панорама. Един от основните акценти в ресторанта е Show Cooking зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес при приготвянето на тяхната храна.

Голямото фоайе е перфектно място за частни партита и сватбени тържества.

Барът е разположен на метри от морската вода и е целогодишна плажна локация, в която Ви очаква спокойствието на Вашето кафе или питие на метри от морето. Там можете да се насладите на първокласни питиета, богат избор от коктейли, леки закуски. Подходящ, както за аперитив преди вечеря, така и за дижестив след нея. Ивент програмата и селектираните участници в нея (DJs, български и чуждестранни изпълнители) превръщат мястото в подходяща дестинация и за любителите на нощния живот.

За любителите на слънцето и морето комплексът предлага плаж с 66 чадъра и 14 шатри.

За децата се предлага детски кът с площ от 200 кв.м. в непосредствена близост до ресторанта (на самия плаж), за летния период и зимен детски кът на 2рия етаж.

Екипът ни гарантира удобство, комфорт и незабравими изживявания на всеки наш гост.

ernie

Ernie Hemingway

Място

Ernie Hemingway

Крайбрежна алея Варна, България

+ Google Map

Телефон:

0888 408 445

Уебстайт

Предстоящи Събития

  • Не са открити събития.