За нас

SeaGuide.bg e сайт за културния и нощен живот на Черно море.

Целта нa SeaGuide.bg е да популяризира културния и нощен живот на всички общини с излаз на Черно море, като предоставяме възможно най-пълна и винаги актуална информация за случващото се там.

На страниците ни ще прочетете новини от културния живот на общините Царево, Приморско, Созопол, Бургас, Поморие, Несебър, Бяла, Варна, Балчик, Каварна и Шабла. Всичко най-интересно от топ дестинациите като Слънчев бряг и Златни пясъци ще намери място тук. Няма да пропусним да ви информираме и за всички концерти, фестивали и партита по къмпингите Градина, Каваци, Арапя и др. Сайтът не носи отговорност за промени по началния час и мястото на събитията извършени непосредствено преди началото му.

Търсачката на Seaguide.bg ви позволява да откривате събития в удобен календарен диапазон и разбира се близко до локацията в кояти си почивате.

Ако нашата дейността представлява интерес за вас, не се колебайте да ни потърсите по удобен за ваш начин. За реклама и медийно партньорство ползвайте формата за контакт или посочените телефон и e-mail.

+359 886547717
info@seaguide.bg
www.seaguide.bg

 

Изпрати запитване